sunnuntai 13. syyskuuta 2015

CLOTHING FAVS FOR AUTUMN

Heippa!
Viikonloppuisin on aivan ihana herätä siihen, että ei ole vielä pariin tuntiin menossa minnekkään. Se on myös ihanaa, että ei tarvitse koko päivää vain olla tekemättä mitään, koska kokeita on tulossa ja treenejä on koko viikonlopun ajan. Enkä ole yhtään väsynyt, haha.
Koulukin on vain hujahtanut silmissä ja ensi viikolla on ensimmäinen koe. Katsotaan osaanko minä yhtään mitään. Toivottavasti. :-)

Cute autumn

Minä oon aivan älyttömän innoissa tästä postauksesta. Näistä kahdesta kuvakollaasista löytyy aivan älyttömän ihania (minun) syksyn vaate lemppareita. Toivottavasti myös teidän. :-)
Neulepaidat kuuluvat syksyyn. Minulla on vain yksi neulepaita ja nyt ostoslistalla on valkoinen neulepaita. Katsotaan löytyykö sellaista. Lämpimissä sävyissa olevat huivit kuuluvat minun lempareihin. Ne ovat niin lämpimiä ja syksyisiä. Hameet eivät saata kuulua syksyyn, mutta viininpunaiset hameet ovat osa minun lemppareita.
Minun ostoslistaltani on jo pitkään löytynyt nahkatakki ja tämän vuoden syysloman tehtävä listaan kuuluu "löydä nahkatakki".  Kaikki paksut villatakit/neuleet ovat niin ihania ja lämpiä, että on hyvä omistaa vähintään yksi. Nilkurit ovat täydelliset syksy ja talvi kengät. Minusta myös paras vaihtoehto tennareille.
Autumn favs

Kertokaa teidän syksyn vaate lempparit. Mitä piditte tälläisestä postauksesta?

2 kommenttia:

  1. Tämmöset postaukset on just kivoja! Tee ihmeessä lisääkin näitä :) Mä voisin kotiuttaa noista kollaaseista oikeestaan kaikki jutut mutta tykästyin etenkin noihin ihaniin kenkiin sekä punaiseen hameeseen :3 ♥

    VastaaPoista