perjantai 25. maaliskuuta 2016

ROOM WISH LIST FOR 2016

Heippa ja hyvää perjantai-iltaa!
Miten teillä tämä pääsiäisloma on alkanut? Mun loma on alkanut oikein hyvin. Tänään pääsin laskettelemaan 7,5 tunniksi ja huomenna ja ylihuomenna uudestaan. Sounds good, right? Koulutehtäviäkin pitäisi tehdä aivan likaa. Stressiä pukkaa päälle vaikka olen lomalla. :-D

Asiasta toiseen - Tulin jakamaan teillä mun aivan ensimmäistä sisustus aiheista postausta, nimittäin room wishlistiä vuodelle 2016. Ja voi jo etukäteen sanoa, että en todellekaan ole saamassa näistä tavaroista puoliakaan - mutta ajattelin kuitenkin jakaa nämä tavarat, joihin olen aivan rakastunut. :-) Oon aika varma, että nämä wish listit muuttuvat vuoden aikana, joten te tykkäätte tälläisestä postauksesta niin kertokaa mulle ihmeessä! Jaarittelut sikseen ja aloitetaan ! :-)


Room wish list for 2016

Ei näitä ollutkaan niin paljon, kuin ylempi teksti antaa kuvitella :-D Mutta kuten huomaatte, minä suosin sisustuksessa hyvin maanläheisiä värejä, koska mä tykkään ihan hirveästi huoneista, jotka ovat hyvin raikaan ja puhtaan sävyisiä. Ne ovat vain niin ihania! 
 En ole varmaan ainut, mutta inspiroivat tekstit seinillä ovat aivan parhaita. Vaikka omistan jo kaksi seinä tekstiä niin haluaisin vaihtaa ne vähän parempiin. Oon jo tosi pitkään himoinnut pehmeää valkoista peittoa, mutta en ole saanut aikaiseksi (vieläkään) ostettua sellaista. Ehkä tänä vuonna sitten ;-) Mulla on hiljattain herännyt kiinnostus noihin koristetyynyihin. Varsinkin tuollaiset vaalean tai pirteän sävyiset herättävät minun huomioni. Varmaan kaikille on tutuksi tulleet nuo tuoksikyntilät? Itseltäni löytyy muuta ikean tuoksukynttilä, mutta ne ovat vähän tylsän näköisiä. Tuollainen kuvassa oleva tai samantaipainen kynttilä olisi tosi ihana. Mä oon tosi pitkään himoinnut uutta tuolia mun koulupöydän kaveriksi. Varsinkin tuollainen kuvassa näkyvä olisi varsinainen unelma tuoli :-D 
Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä on kukka-asetelmat. Ehkä tuollaisen saisi tehtyä/ostettua ensi kesäksi. Who know? :-)

1 kommentti:

  1. Oi kun ihana blogi! Liityin heti lukijaksi! ♥

    http://noorajanikaa.blogspot.fi

    VastaaPoista