sunnuntai 14. helmikuuta 2016

#WEEKEND

Heippa! 
Vihdoin voin istahtaa koneen ääreen ja kirjoitella vähäsen mun kuluneesta (hyvin kiireisestä) viikosta ja viikonlopusta. Ja julkaisemalla tietysti pari kuvaa. :-)
Tähän alkuun on kyllä pakko mainita, että mulla pyörii tuo hiihtoloma koko ajan mielessä. Oman perheen kohdalla hiihtoloma vietetään rinteessä lasketellen (eikä nukkuen pitkään), mutta kyllä se koulussa istumisen voittaa, eikös?

#weekend

Onko kenelläkään ollut näin kiireistä tämä niin kutsuttu arki kuin mulla? Minun koko viime viikko ja varsinkin viikonloppu on ollut hyvin "kiireinen". Oon kokoajan ollut jossain, tulossa jostain tai menossa jonnekin ja sen pienen hetken kun olen ollut kotona, olen lukenut kokeeseen. Onneksi se hiihtoloma on jo oven takana niin voi ehkä vähäsen levähtää ja tehdä jotain muuta. Who knows? :-D

#weekend#weekend

Kuulumista omiin ajatuksiin - oon ollut jotenkin ylpee itestäni kun olen saanut pidettyä tuon blogin postaus tahdin säännöllisenä. Blog goals, right? Viime syksynä postauksia tuli harvakseen vain, koska mulla ei ollut aikaa tai inspiraatiota tähän hommaan. Jos totta puhuttaisiin niin, en tiedä mikä mun syy oli blogin kirjoitteluun viime syksynä. Tällä hetkellä kirjoitan blogia omasta tahdostani, koska rakastan valokuvaamista ja vapaampaa kirjoittelua.

Oon tässä viime aikoina miettinyt, että löytyykö teiltä mitään mahtavia postaus ideoita? Ei mulla mitään pulaa postaus ideoista ole, mutta olisi ihanaa toteuttaa joku postaus, jota te lukisitte tosi mielellään. Joten käykääs kirjoittelemassa kommenteihin teidän ideoita niin mä sitten toteutan ne! :-)

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla! Ja tuo banneri, aivan älyihana! :) Hyvää myöhäistä ystävänpäivää sinulle! ♡♥

  http://suuntanaoikis.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juulia ja hyvää myöhäistä ystävänpäivää sullekkin! <3

   Poista