maanantai 13. maaliskuuta 2017

MENO VINKIT LONTOOSEEN

Joo tosiaan otsikko puhuu puolestani, mutta Lontooseen ollaan menossa Huhtikuussa! Matkan odotus alkoi jo melkein kaksi vuotta sitten ja nyt siihen on enään alle kuukausi ja innostukseni takia voisin hyppiä seinille!

Itse lähden ensimmäistä kertaa käymään briteissä, yhdessä sukulaiseni kanssa. Matkalle lähdemme yhden syyn takia, mutta se pysyy vielä salaisuutena! ;-) Matkan aikana aiomme käydä katsomassa lävitse kaikki perus nähtävyydet, mutta lisää kaivattaisiin vielä. 

Eli kaivattaisiin teiltä erilaisia meno -ja ruokapaikka vinkkejä. Jos teiltä löytyy mitä vain vinkkejä ja ideoita niin kirjoitelkaa niitä alas kommentteihin! :-)

London london

photos from google

5 kommenttia:

 1. Oxford Street on must, jos aiotte shoppailla! Sen läheltä löytyy myös mielestäni paras, kohtuuhintainen aasialainen ravintola Lontoossa. Nimeltään Busaba Eat Thai. Kannattaa testata, jos tykkäätte aasialaisesta ruoasta! :)

  Sit tietty perus Buckinghamin palatsi, ym. pakolliset. Lontoossa on muuten tosi hyviä ilmaisia kävelykierroksia, joilla näette ja kuulette nähtävyyksistä!

  Hauskaa matkaa!

  Nora / http://dreamerachiever.com

  VastaaPoista
 2. Sky Gardenissa kannattaa ehdottomasti käydä, jos haluaa katsella Lontoota myös vähän korkeammalta. Mul on blogissa postauskin siihen liittyen, pistän linkkiä alas jos kiinnostaa. Ja kannattaa kans ihan vaan kävellä silmät auki, Lontoo on täynnä kaikkea kivaa johon vaan törmää sattumalta.

  http://revontulipalo.blogspot.fi/2017/01/sky-garden.html

  VastaaPoista
 3. Puistoista Hyde Parkin lisäksi Primrose Hill ja Greenwich Park on käymisen arvoisia. Notting Hill ja Portobello Road on nättejä paikkoja. Ja jos ei jaksa lähteä Oxford Streetin ruhkaan niin Shepherd's Bushissa on iso kauppakeskus Westfield :)
  Heidi

  VastaaPoista
 4. London Dungeon on ehdottomasti käymisen arvoinen! Siellä esitetään Lontoon synkempää historiaa näytellen niin, että vierailijat pääsevät osaksi esitystä, eivätkä vain katsele sivusta. Ja jännitystä varmasti riittää! :)

  VastaaPoista
 5. Jos on mahdollista käydä muuallakin kuin Lontoossa, niin suosittelen ehdottomasti Brightonia. Se on aivan ihana merenrantakaupunki, jossa on tosi kauniita rakennuksia, puistoja yms. Ja se ranta. Niin iso sydän <3

  VastaaPoista