torstai 6. huhtikuuta 2017

PUHELIMEN SYVYYKSISTÄ

Snapshots

Hiihtoloman tienoilla käyntiin luokan kanssa"perinteisellä" vierailulla Fazerilla. Vierailijoiden kierros oli ihan kiva ja herkkuja löytyi liian paljon ;-D // Kuvassa näkyy olevan mun yksi lemppari herkuista nimittäin bataatti ranskalaiset. Ah liian hyviä! // Throw back kuva Rukalle, jossa vietettiin hiihtolomaa. Tuota maisemaan kaipaan ja paljon! // Pieni taidonnäyte mun maalaus taidoistani. Tosi hieno, eikö? :-D

Snapshots

Selfie otettu joskus kauan sitten, kun oli hyvä päivä. // Laskettelun aikana ja sen jälkeen paras juoma on kaakao kermavaahdolla ja vaahtokarkeilla. Nam! // Maaliskuun aikana tosiaan kävin tekemässä yhteishaun, jonka jälkeen sain palkinnoksi Susu Lakun. Nyt pitää vain toivoa, että pääsisin toivomaani kouluun :-) // Maaliskuun alussa Harwall Areenalla näytettiin Harry Potter ja Viisasten Kivi elokuva sinfonia orkesterin säestämänä ja itse olin tätä katsomassa. Kokemuksena se oli aivan mahtava ja ehdottomasti näkisin uudelleen! 

Snapshots

Yksi kuva vielä hiihtolomalta :-D Söpö poro kuvassa, jonka nimi oli Nöpö. // Takaisin heitto siihen aikaan kun oli vielä pakkasta ja piti käyttää lapasia ja toppatakkia. Vihdoin noistakin on saanut luopua! // Äidin syntymäpäivän kunniaksi tein diy pannukakku kakun. Oli yllättävän hyvää :-) // Jonakin lauantai aamuna otettu kuva, jolloin oli taas aivan ihana sää! 

2 kommenttia: