perjantai 26. toukokuuta 2017

LONDON - DAY 2

LONDON DAY 2

Toinen Lontoo päivä alkoi meillä ensimmäistä päivää myöhemmin, mutta se ei meidän aikataulua haitannut.  Ensimmäisenä meillä oli ohjelmassa käydä King's Crossin asemalla olevalla Harry Pottereista tutulla laituri 9 3/4 ottamassa kuvia ja juosta päin seinää. 

LONDON DAY 2LONDON DAY 2

King's Crossin asemalta suuntasimme suoraan Madame Tussauds vahakabinettiin. Ennen sisään pääsyä saimme jonottaa ulkona noin kahden tunnin ajan.  Sisälle päästyä koko paikka oli täynnä ihmisiä, minkä takia vahanukkeja oli tälläisen lyhyen ihmisen vaikea nähdä. Vietettyämme vahakabinetissa lähemmäs neljä tuntia, meidän oli aika lähteä takaisin hotellille valmistautumaan toiseen teatteri-iltaan.

LONDON DAY 2LONDON DAY 2LONDON DAY 2
 JACKET h&m / JEANS dr. denim / HAND BAG h&m

Koko Lontoon matkan rakastin käyttää kuvassa näkyvää punaista takkia. Muutama vuosi takaperin tykkäsin käyttää takkia aivan koko ajan, mutta syystä x se en vain käyttänyt sitä enään. Lontoon matkan aikana ja sen jälkeen oon käyttänyt takia koko ajan. Loving it! 

Hetken levättyämme hotellilla, jatkoimme matkaa China Towniin kiertelemään ja syömään kiinalaista ennen teatteria.  Ruoka oli aivan ihanaa, vaikka sitä tosin oli ihan liikaa. :-D

LONDON DAY 2LONDON DAY 2

Syömisen jälkeen kävelimme suoraan teatteriin odottamaan toisen näytöksen alkua. Näytöksen loputtua yhdentoista aikaan, suuntasimme hotellille suoraan nukkumaan. 

Toisen teatteri näytöksen jälkeen oli tosi haikea olo. Se asia, jota olin odottanut lähemmäs kaksi vuotta oli ohi. Ihan käsittämätöntä.
Ennen näytöstä tiesin kokonaan juonen, koska olin lukenut kyseisen kirjan kahdesti. Kirjan luettua en voinut mitenkään ymmärtää, miten kaikki taikomiset ja ajan muutokset tullaan tekemään. Se miten ne oli toteutettu näytelmässä, teki minusta sanattoman! 
Lyhyesti sanottuna näytelmä oli henkeä salpaava ja täydellinen once in lifetime kokemus, josta voin ainostaan kiittää omaa tätiäni, joka suostuu mun mukaan! 

5 kommenttia:

 1. Ihan tulee matkakuume näistä kuvista! Ja ihana asu:)

  VastaaPoista
 2. Lontoo on aivan ihana kaupunki! ♥ Tämän postauksen myötä haluaisin taas mennä käymään siellä :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin todella on ja matkakuume tulee aina kuvia katsellessa!

   Poista
 3. Aivan ihana asukokonaisuus sulla noissa keskimmäisissä kuvissa! :3 Hienot kuvat muutenkin. Uskon todella että tuli hiukan haikea fiilis, kun niin kauan oli esitystä odottanut ja todella nopeasti se olikin sitten ohi. Kuitenkin ihana kuulla että oli hyvä kokemus :)

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vau tuo takki on aivan ihana! Tuolla vahakabinetissa olisi kyllä huska käydä, pääsisi hyvällä tuurilla vähän ''jutskailemaan'' julkkisten kanssa :D
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista