tiistai 13. kesäkuuta 2017

LONDON - DAY 4

Viimeistä päivää vietetään Lontoon matka päiväkirjan parissa. Aika on kulunut tosi nopeasti!
  LONDON DAY 4

 Viimeisenä Lontoo päivänä meillä oli aika rento ohjelma. Ensimmäisenä suuntasimme British museumiin katsomaan muinaisen Egyptin muumioita ja muita taideteoksia. Museo kierroksen jälkeen lähdimme Oxford Streetille tekemään vielä viime hetken ostoksia, mutta koska silloin oli pääsiäispäivä kaikki kaupat olivat kiinni. 

LONDON DAY 4LONDON DAY 4LONDON DAY 4
JACKET h&m / SHIRT Zara / JEANS Only / HAND BAG h&m / SHOES Vans 

Viimeisenä ohjelmana sunnuntaina meillä oli käynti The Making Of Harry Potter museossa. Museolle meidät vei bussi, jossa saimme katso ensimmäistä Harry Potter elokuvaa bussimatkan ajan. Museokierros oli tosi erilainen kuin odotin, mutta silti oli tosi mahtavaa nähdä elokuvissa käytettyjä asuja ja rekvisiittaa. Museo kierroksen jälkeen palasimme bussilla hotellille, jossa kävimme heti nukkumaan aikaisen herätyksen vuoksi. 
Seuraavana aamuna meillä oli aamulla aikaisin paluulento takaisin Suomeen. 

LONDON DAY 4LONDON DAY 4LONDON DAY 4LONDON DAY 4LONDON DAY 4LONDON DAY 4

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta tuolla Harry Potter museossa :)

  VastaaPoista
 2. Mä voisin lähteä Lontooseen ihan vain tuon museon ja muumioiden takia! Ihan pienestä asti kaikki egyptijutut on kiinnostanut, joten siellä käyminen on ehdottomasti matkalistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse myös olen pienestä pitäen odottanut pääseväni museoon juuri noiden egypti juttujen ja muumioiden. Hieman erilainen mitä odotin, mutta tykkäsin silti! :-)

   Poista
 3. Oiii, Lontoo vaikuttaa niin kivalta kaupungilta!! Tämmöset matkapostaukset on aina kivaa luettavaa! :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista