maanantai 5. kesäkuuta 2017

PERUSKOULU ON OHITSE

School has endedSchool has endedSchool has ended
 DRESS Zara / SHOES Kemin kenkä-keskus / BAG h&m

Hyvää kesää ja alkanutta kesälomaa kaikille lomalaisille! 
Viime lauantaina koitti se kauan odotettu hetki, jolloin kävin ylä asteen auditorion lavalla viimeisen kerran hakemassa tähän mennessä tärkeimmän todistuksen: päättötodistuksen. Oli hirveän haikea olo lähteä vanhasta koulusta kesäloman viettoon, koska kaikkea sitä tuttua tulee ikävä ja enkä tule enään palaamaan takaisin. Kesälomalle pääsy on iso helpotus kevään lukuisista kokeista ja velvollisuuksista ja nyt niitä ei ole enään. Tosi hassua!

Nyt pari päivää myöhemmin on erittäin tyhjä olo ja kysymyksiä vilisee mielessä. Missä koulussa olen syksyllä? Onko tulevassa koulussa kivaa? Saanko uusia kavereita? Ensimmäiseen kysymykseen vastauksen saan ensi viikolla, kun yhteishaun tulokset tulevat julki ja muihin vasta sitten syksyllä. Wish me luck!

2 kommenttia:

 1. Muistan, kuinka itseänikin jännitti, mitä peruskoulun jälkeen eteen tulee, saako uudesta koulusta kavereita yms. Nyt viime vuonna yliopilaaksi valmistuneena voin sanoa, että seuraavista vuosista tulee sun nuoruutes parhaita! :) Sain lukiosta niin paljon uusia kokemuksia ja hyviä kavereita, jotka tulee varmasti pysymään mun elämässä pitkään! Mukavaa kesää sulle :)

  piiakristiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todella, että lukio sujuisi hyvin ja saisin paljon hyviä muistoja matkan varrelta. Hyvää kesää sullekin!

   Poista