keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

BLUE AND WHITE

Blue & whiteBlue & whiteBlue & white
SHIRT Zara  /  SHORTS Stradivarius  /  BAG h&m  /  SHOES Vans  /  SUNNIES Accessorize

Heinäkuun viidettä päivää jo viedään. Huh! Heinäkuun sanotaan olevan se kuukausi Suomen kesästä jolloin aurinkoiset ja lämpimät päivät alkavat, mutta vielä niitä päiviä ei olla nähty. Hope the best and fear the worst, right?  

Kesäkuu meni tosi nopeasti ohitse. Kaksi ensimmäistä viikkoa lepäilin kotona, tekemättä yhtään mitään järkevää. Tosin kavereiden kanssa olin muutamia kertoja ja treeneissä kävin ihan normaalisti melkein joka päivä. Kesäkuun kaksi viimeistä viikkoa olin kesätöissä, joka oli yllättävän hauskaa. Työnä digitoitiin valokuvia eli aika rentoa työskentelyä. 

Nyt heinäkuun ensimmäiset viikot oleskelen perheen kanssa mökillä ja siitä eteenpäin olevat suunnitelmat saavat jäädä vielä mysteeriksi .. :-)


2 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja tosi rennon oloinen asu :3
  Täällä on ollut muutamia aurinkoisia päiviä, mutta silti silloinkin on joku ollut enimmäkseen pilvistä tai tällä on myös satanut. Toivotaan että niitä aurinkoisia päiviä tulisi enemmän. Eihän kukaan tahdo koko kesää sisälläkään viettää :D

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia, tutut maisemat mulle :) Mäkin odottelen niitä ihania aurinkoisia päiviä, vaikka tän koko loppukesän oonkin töissä! Espanjassa tuli käytyä alkukesästä ja ihan hirvee kaipuu takaisin eikä nää Suomen säät ihan hirveesti helpota...

  little-things-blogi.blogspot.fi

  VastaaPoista