maanantai 24. heinäkuuta 2017

PIKNIK SUOMENLISSA

Piknik SuomenlinnassaPiknik SuomenlinnassaPiknik SuomenlinnassaPiknik SuomenlinnassaPiknik SuomenlinnassaPiknik SuomenlinnassaPiknik Suomenlinnassa

Yksi summer bucket listan kohdista suoritettu! Ja edellinen lause kuulosti siltä, että olisin vasta ensimmäisen kohdan tehnyt haha. Onneksi muitakin kohtia on tullut suoritettua enemmän kuin yksi. Pelkäsin jo, että piknik kohta jäisi tekemättä oman laiskuuteni takia, mutta kiitos äidin piknik tuli suoritettua!
Tosiaan kun viime viikonlopulle sattui aurinkoisia päiviä niin päätettiin lähteä piknikille Suomenlinnaan yhdessä perheen kanssa. Ruokaa ja juomaa meillä oli hirmuinen lasti mukana, mutta onneksi monen syöjän kanssa ruokaa riitti kaikille ja jäi vähän jopa yli. Paljon ruokaa, kauniit maisemat ja hyvää seuraa on yhtä kuin täydellinen piknik!

Huomenna aamulla aikaisin meillä starttaa kesäloman ensimmäinen ja viimeinen ulkomaan matka etelän lämpöön. Auringon lämpöön siis matkani käy!

2 kommenttia:

  1. Suomenlinnan alue on kyllä ihana paikka pitää piknikiä ♥ Järjestettiin mun kummin kanssa pikinik siellä sillon kun olin ala-asteella :D

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ja näyttää hyvältä!

    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista