keskiviikko 6. tammikuuta 2016

OSTOKSIA

Heippa!
Hyvää viimeistä lomapäivää. Melkein kolme viikkoa on vain hujahtanut ohitse ja huomenna on aika palata koulun penkille. Oonko ainut joka tarvis vielä muutaman päivää lomaa? :-D Varsinkin kun herätys on seitsemältä ja pitäisi kävellä yksi kilometri - 20 asteessa. Ei kiitos!
Joulun jälkeen alkoi tutut ja turvalliset alennusmyynnit, joissa sitten kävin pikaisesti käännymässä. Mukaan tarttui enemmän kuin yksi vaate, joten päätin toteuttaa tämän ostosten esittelyn.  Joten Let's start! :-)

Some shopping Ensimmäisenä on Kookengästä ostetut nilkkurit, jotka on tehty mokkanahkasta. Kyseiset kengät ovat jo käyneet testauksessa ulkona ja toimivat oikein hyvin, vaikka niissä ei ole isoa villa kerrosta sisällä. Näiden kenkien hinta oli 50€.Some shopping Zarasta ostettu ihan perus sinivalko raitapaita, jossa on pienet halkeamat reunoissa. Hullun ihana paita, jonka hinta oli 10€.Some shopping Stadiumista ostettu pinki urheululiivi, jotka tuovat minun mustavalkoiseen urheiluliivi kokoonpanoon mukavasti väriä. Tälle hinta oli 20€.Some shopping XXL -kaupasta ostettu tummansininen nike pro urheilu paita, joka on ollut jo paljon käytössä. Tämän paidan hinta oli 15€Some shopping H&Mästä ostettu beige villapaita, joka on aivan älyttömän pehmeää materiaalia. Tämän pehmeän paidan hinta oli 10€.Some shopping Bijou Brigittestä ostettu beige pipo, joka on mukavan iso ja hullun pehmeä. Aivan täydellinen koviin pakkasiin.  Tälle hintaa oli 20€.

14 kommenttia:

  1. Noi kengät on aivan ihanat!

    http://elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja hyviä kuvia! :) itekkin katoin tuota h&m:n paitaa, mutta en sitten kumminkaan saanut ostettua :/

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja juttuja, toi pipo on niin ihanan näköinen :D♥

    VastaaPoista
  4. Oon itse hurahtanut sinivalkoraidalliseen ja muutenkin raitoihin tällä hetkellä! Näyttää niin kivalta toi Zaran paita ja ihania kuvia muutenkin♥

    aboutmylife-peppi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Ompas ihana raitapaita! :) Ja tuo neulekin näyttää tosi kivalta! Hyviä ostoksia olet onnistunut tekemään aleista. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ei oo totta! Oon ettinyt just ton näkösiä kenkiä ja kenkäkaupoista kookauppa oli juuri viikonloppuna ainoa, jossa en käynyt, koska "en kumminkaan löydä sieltä koskaan mitään." Täytyypä nyt pikapikaan käydä!

    VastaaPoista
  7. Apua haluun ton sinisen urheilupaidan! <3

    VastaaPoista
  8. Mulla on toi neule, voin sanoo et pidä sitä kuin kukkaa kämmenellä! Oon käyttäny omaa pari kertaa, ja alkaa neule jo purkautua :/ Harmittaa kun ostin normaalihintaisena. Kannattaa myös välttää väriä antavien farkkujen kanssa, itellä helma ihan musta :D Oli pakko tulla sanomaan, hah. Kivoja ostoksia! :-)
    http://venlamonika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseiselle neuleelle kävi samoin. Käytin neuletta kerran pesussa ja alko heti purkaantua. :-/

      Poista
  9. Ihana, hauska toi pipo! Söpö, kun toi neulos on siinä niin isoa :)

    Ja ikävää, että sille sun neuleelle kävi noin... :(

    Kiva postaus!!

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Voi että miten kivoja ostoksia oot tehnyt <3...!

    VastaaPoista