maanantai 25. heinäkuuta 2016

ESTONIA - TALLINN

Nyt voin vihdoin jakaa teille muutamia lomakuvia viime viikolta, kun olin Tallinnassa! :-) Matkaan lähdettiin tiistai aamupäivällä laivalla ja paluu oli sitten torstai iltapäivällä.

Lähtö Tallinnaan oli aika extempore juttu. Alunperin meidän piti mennä kaupunkilomalle johonkin isompaan kaupunkiin, kuten Berliiniin tai Roomaan. Mukaan tulikin muutama muuttuja ja päätimme sitten lähteä vain nyt kesällä Tallinnaan ja sitten syyslomalla lämpimään.

Tallinn 2K16Tallinn 2K16Tallinn 2K16

Tämän Tallinnan reissun päätarkoituksena oli käydä kaupoissa ostamassa muutamia vaatteita kouluun (Koulun alkuun on enään muutama viikkoa. Apua!) ja kierrellä jo entuudestaan tutussa, mutta ihanassa vanhassakaupungissa.

Tallinn 2K16Tallinn 2K16Tallinn 2K16

Ollaan nyt kolmena kesänä käyty Tallinnassa ja yksi asia miltä sieltä ei voin välttyä on hyvä ruoka. Kannattaa poistua vanhankaupungin "pääväyliltä" ja siirtyä pienenemmille kaduille, joista löytyy paljon erinlaisia ravintoloita. Suosittelen!

Tallinn 2K16Tallinn 2K16Tallin

2 kommenttia:

 1. Tallinna on kyllä todella jees. Ennen tuli käytyä lähes joka kesä, nykyään on tullut käytyä harvemmin - viimeisin reissu taitaa olla useamman vuoden takaa. Syksyllä saattaa olla reissu tulossa, mikä on ihan mahtavaaa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinna on kyllä kiva paikka ja sinne on ihana palata uudestaan, vaikka siellä on käynyt edellisinä vuosina! :-D

   Poista