sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

HAPPY DAYS ARE ENDING?

Tallinn 2K16Tallinn 2K16Tallinn 2K16Tallinn 2K16   Dress Stradivarius  //  Bomber jacket Stradivarius  //  Watch Olivia Burton  //  Shoes Corverse 

Kesäkuu on mennyt ohitse jo kauan sitten. Heinäkuu loppuu tänään ja huomenna alkaa elokuu. Puolentoista viikon päästä alkaa koulu. Mitkä fiilikset teillä on? Oma fiilikseni on hyvä. Kesäloman loppumista ja koulun alkua en odota mitenkään hirveän innokkaasti. Lomalla olo on ollut ihanaa, mutta toisaalta on kiva saada normaali ja kesälomasta poikkea päivärytmi. Eikä kouluun paluu kuulosta hirveän pahalta, mutta mulla on vaikeaksi sanottu ja vaikeaksi tuleva ysiluokka edessä ja se hirvittää hieman. Uskon kuitenkin, että selviän siitä. 

Pieni 'takaisin heitto' Tallinnaan asukuvan muodossa. Tallinnasta tuli ostettua uusi mekko, jota olen pitänyt yhdissä rippijuhlissa ja olen täysin rakastunut tuohon mekkoon. Mekko sopisi täydellisesti arki käyttöön, koska se ei ole mitenkään juhlava. En kuitenkaan innostu ajatuksesta laittaa mekkoa kouluun. 

9 kommenttia:

 1. Ihana asu ja blogi ❤
  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti mekko! :) Mäkin kävin Tallinnassa kesäkuussa. :D Mun mielestä on ihan mukavaa taas mennä kouluun, näkee ainakin kavereita. :D

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestämi on myös mukavaa mennä kouluun ja nähdä kavereita, joita ei nähnyt kesällä. :-)

   Poista
 3. Blogisi on todella ihana ja kuvatkin on hyviä. Jäin lukijaksi blogiisi.
  http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Eihän ne onnelliset päivät mihinkään lopu koulun alkaessa! Mun ainakin tulee nähtyä enemmän ihmisiä ja muutenkin koulu on ihan hauskaa :)

  http://www.riikkamarian.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät tietänkään, mutta päivät käyvät vain tylsemmiksi :-D

   Poista
 5. Tuo onkin juuri sellainen mekko, jota olen etsiskellyt! Jotenkin tuntuu, että omat mekot on himpun turhan hienoja arki käyttöön.., mutta tuommoinen ois täydellinen! :)

  http://therhythmoftherush.blogspot.fi

  VastaaPoista