sunnuntai 4. syyskuuta 2016

SYKSYN ASU INSPO

AUTUMN FASHION
AUTUMN FASHION Syksy tunnetaan tosi hyvin sen harmaudesta ja sateudesta, mutta mitkä kuuluvat syksyn parhaimpiin puoliin? Kynttilät, peitot/viltit ja lämpimät juomat. Oma lemppari on kuitenkin syyspukeutuminen. Isot villapaidat ja neuleet, nilkkurit ja kaulahuivit. Värimaailma vaihtelee mustasta ja harmaasta ihan beigeen asti. Kysymys kuuluukin, mitkä syysvaatteet miellyttävät minua?

Syksyllä saa pukeutua mustaan ja harmaaseen, koska onhan kyseessä harmain vuodenaika. Itse kuitenkin käännyn värikkäämpään suntaan, mutta se miten noudatan omaa ajatusta on täysin eri juttu. 
Oma ideaalinen kuva syyspukeutumisesta on värikästä ja tummaa sekoitettuna. Ei kuitenkaan mitään hyvin radikaaleja ja kirkaita värejä. Aika hallittuja ja tummia värejä, kuten viininpunaista.

Lämpimät villapaidat ja neuleet on ehkä paras asia syksyssä. Harmaat, valkoiset, mustat ja etenkin viininpunaiset ovat täydellisiä. Kun oikeanlainen neule osuu kohdalleen niin se on pakko ostaa.
Minusta oikea jalkine syksyyn on nilkkurit. Ne vain näyttävät ja huokuvat syksyä. Itse kuitenkin käytän tosi usein tennareita, mutta syksyn muututtua kylmemmäksi tulee nilkkuritkin kovaan käyttöön.
En tiedä onko olemassa yhtään syksyisiä farkkuja ja housuja. Ulkona kulkiessa näkee housuja mustasta valkoiseen asti ja myös omasta vaatekaapista löytyy mustat, valkoiset, siniset ja beiget housut. Lopputulos on se, että kaikki housut käyvät syksyllä.
Syystakkina monella näkee mustaa, johon on yhdistetty värikäs kaulahuivi. Itsekkin taidan myös kallistua tuohon suuntaan, koska se on ihan toimiva yhdistelmä.

Loppujen lopuksi pukeudun löysistä college paidoista ihan siisteihin ja asiallisiin paitoihin asti. Hyvin monipuolisesti ympärin vuoden. 

6 kommenttia:

 1. Ihania asuja jotka on just semmosia mitä ite voisin käyttää. Lämpöset villapaidat on kyllä ihan must juttu syksyllä ja toinen asia mihin oon tykästynyt niin hame ja ylipolvensukat ♥ Just aattelin pari päivää sitten että ihanaa kun syksy tulee niin pääsee käyttämään kivempia vaatteita kuin kesällä.

  msnoorv.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania asuja, joita itekkin vois käyttää :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja asuja! Itse rakastan kun syksyllä voi tukeutua kaikkiin maanläheisiin sävyihin! Villapaidat ja neuleet on myös suosikkeja

  http://gotlostinadream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi miten kivoja asuja!! :)

  http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Musta on ihan parasta pukeutua just niihin ihaniin nilkkureihin ja johonkin pitkään tummaan takkiin. Syksy on todellakin parasta aikaa siinä mielessä, että pääsee käyttämään kivempiä vaatteita ku kesällä! :)

  http://deadliftsandsquats.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. ihana inspis postaus ! <3 Villapaidat ja neuleet on kyllä parhautta aika syksyisin ^^

  FashionSituation

  VastaaPoista