lauantai 1. lokakuuta 2016

WHAT I HAVE BEEN UP TO LATELY

Muutama viikko on vierähtänyt ilman postauksia, anteeksi! Kiirettä on vain ollut, että en voi sanoa muuta kuin, että huhuh. En ole pitkään aikaan kertonut mun kuulumisia enkä myöskään kirjoitellut,  joten paras tapa palata blogin puolelle on katsoa puhelimen viimeiaikasia kuvia :)

Fall has started

17.9.2016 oli mun konfirmaatio päivä ja lyhyesti kuvailtuna päivä oli ihana! Tästä sitten seuraavaksi postausta ;-)  //  Muutama viikkositten käytiin järjestelemässä sukulaisen uutta asuntoa Helsingin keskustassa ja talon ylimmästä kerroksesta näkyi ihana auringon laskus. Siitä oli pakko nappasta kuva.  //  Kahden viikonajan kuljin junalla Helsingistä Pasilaan Tet-työpaikalle, joten tulihan sieltä otettua kuva "muistoksi" kun en siellä yleensä liiku.  //  Tein pari päivää sitten nopsan kuvausmatkan keskustaan pikkukameran kanssa. Tällä hetkellä käytän paljon enemmän pikkukameraa, kuin iso järkkäriä. Pikkukamera on vain yksinkertaisesti parempi.

Fall has started

Fun fact: Olen jo kahdeksan vuotiaasta asti soittanut kitaraa ja voin (ehkä) sanoa, että osaan soittaa jo ihan hyvin.  //  Noin kuukausi sitten kävin kavereiden kanssa leffassa katsomassa Suuri Puhallus 2. Oli tosi hyvä elokuva, vaikkei kukaan meistä ollut nähnyt ensimmäistä osaa :-D  //  Konfirmaatio piti ottaa pakollinen selfien, kun meikki ja hiukset oli on point!  //  Tet-harjoittelussa pääsin seuraamaan yhtiä kuvauksia, joka oli yhtäaikaa tosi opettavaista ja mielenkiintoista. 

Fall college

Toisen selfien kohdalla mulla on ekaa kertaa naamassa korostus väriä NYX :in paletista ja ai että kun se on ihanaa!  //  En tiedä onko teistä tuntunut samalta, mutta minusta syksy on tullut tosi nopeasti. Se ei kuitenkaan haittaa, koska syksy on ihana vuodenaika.  //  Kylmät ilmat ovat myös tulleet niin nopeasti, ettei bomber takillakaan pärjää.  //  Syyskuun alussa sain (vihdoin) itselle uusimman Harry Potter kirjan ja se oli kaiken odotuksen ja hypetyksen arvoinen.

Fall has started

Mulla on ollut jo kuukauden ajan jonkun näköinen ongelma vasemmassa silmässä. Se on muuttunut ja on todella ärsyttävä.  //  Tämä on vanha kuva, mutta pidin kesäloman lopussa 19 tunnin Harry Potter maratonin. Perhe piti minua vähän hulluna, mutta se oli mahtava kokemus.  //  Syy siihen miksi olen ollut poissa blogin parista on yksinkertaisesti koulu ja tulevat kokeet. Ennen syyslomaa on ainakin neljä koetta, mutta yritän sulloa blogin aikatauluun mukaan.  //  Ilta-aurinko, joka paistaa ruskon värisiin puihin on paras aurinko. Onko kukaa samaan mieltä?

4 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja ihana blogi! Jään todellakin lueskelemaan :)

    http://siirianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tämmöset kooste postaukset on tosi kivoja! ja ei hitsi että mäkin tahtoisin tuommoisen olympuksen pikku kameran ♥ ei tota järkkäriä tosiaan jaksaisi aina kannella mukana :D

    ♥: Sofia, FashionSituation

    VastaaPoista