keskiviikko 5. lokakuuta 2016

RIPPIJUHLAT 17.9

Nyt on sitten käyty rippikoulu onnistuneesti läpi! Olisi ihanaa elää korfirmaatio päivä, että myös koko rippileiri uudestaan. Sen verran pidin koko kokemuksesta. Vieraiksi saapui sukulaisia ja ystäviä ja lahjaksi sain enimmäkseen ison määrän rahaa, josta olen älyttömän kiitollinen ja tietenkin ristikorun. Rippijuhlissa oli myös kuvaaja mukana nimittäin minun pikkusiskoni toimi "paparazzi", joka oli kamera kädessä kokoajan. Kiitos hänen, saan tänään näyttää teille kuvia siltä päivältä! :-) 

Konfirmation ✝
Konfirmation ✝Konfirmation ✝


Ihanin asia mitä odotin konfirmaatio päivältä tuo mekko! Tilattiin se kaksi kuukautta ennen juhlia ja olisin vain halunnut käyttää sitä kokoajan. Se on minun makuun aivan täydellinen mekko!
Vähiten korfirmaatio päivältä odotin ehtoollisviiniä. Leirillä ollessani meinasin tukehtua siihen ja eikä se maistu hyvältä vaan aika pahalta. Selvisin kuitenkin tästä!

RIPPIJUHLATRIPPIJUHLAT

10 kommenttia:

 1. Tosi nätti mekko ja kiva kuulla että oli kiva kokemus toi rippileiri :-) vuonna 2013 kun kävin ite rippileirin ni olin se tyyppi kuka halus jo ekan päivän pois ja kuka ei viihtyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itelläkin oli sellanen fiilis aluksi, mutta se muuttui loppu leiriä kohtin :-D

   Poista
 2. Aivan ihana mekko ♥

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. herttinen !! ihan mielettömän kaunis mekko, uskomaton :) Muistan vieläkin oman rippileirin, tykkäsin itse toosi paljon siitä yhteishengestä ja tekemisestä! onnea vielä kovasti :)

  VastaaPoista
 4. Oi, onnea ripillepääsyn johdosta! :) Ja on kyllä upea mekko!♥ :)

  Jenni's lullaby

  VastaaPoista
 5. Onpas ihana mekko! Ja onnea ripille pääsystä minultakin :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista