lauantai 30. syyskuuta 2017

5X ASIAA MITÄ RAKASTAN SYKSYSSÄ

5 reasons why I love autumn
1. Ulkoilma kylmenee ja lehdet muuttavat väriään

Syksyn alkaessa alkaa sataa enemmän vettä ja taivas harmane. Ulkona ilma kylmenee ja lehdet muuttavat väriään vihreästä oranssin kautta ruskeaan ja putoavat puista. Henkilökohtaisesti rakastan syksyssä näitä ominaisuuksia, vaikkakin vesisateet eivät ole hirveän mukavia silloin kun olen itse ulkona ja lehtien putoaminen puista tekee luonnosta tosi ankean näköisen. Silti syksyllä luonto on tosi kaunis!

5 reasons why I love autumn
2. Kynttilöiden poltto

Kynttilöiden sytyttäminen iltojen pimententyessä on kerrassaan ihanaa ja varsinkin, jos kyseessä on tuoksukynttilä. Itse taisin ostaa ensimmäiset kynttilät pari syksyä sitten ja niitä on tullut polteltua läpi kylmät vuoden ajat. Kynttilöiden ääressä on tosi hyvä tehdä koulutehtäviä tai lukea kokeisiin ja yksinkertaisesti kynttilät on tosi rauhoittavia!

5 reasons why I love autumn
3. Paksut villapaidat

Paksuja villapaitoja mulla on tullut pidettyä jo kesälomalla, mutta nyt syksyllä voin kaivaa kaapin perältä ne extra paksut villapaidat. Varsinkin kun meidän koulussa on tosi viileä sisäilma, paksuja paitoja tullaan tarvitsemaan suurinpiirtein tonne toukokuun alkuun asti. Villapaidoissa tulee vain niin kotoisa ja lämmin olo. Ah ne ovat niin ihania!

5 reasons why I love autumn
4. Pimeän tullessa, koristevalot päälle

Koristevaloilla tarkoitan sellaisia niin sanottuja fairylights -valoja. Tosi vaikea keksiä suomennosta niille, mutta yksinkertaisesti rakastan niitä! Omassa huoneessa on kahdet koristevalot ja ne ovat taineet olla siinä jo yhden vuoden ympäri, mutta vastakun illat alkavat pimentyä ne voi laittaa päälle. Koristevaloista tulee niin iso joulufiilis päälle!

5 reasons why I love autumn
5. Lämpimät juomat

Miltä kuulostaa lämmin kaakao, tee tai kahvi ja kirjan lukeminen tai netflixin katsominen koleana syysiltana?Kuulostaa aika täydelliseltä! Omalla kohdalla viihdykkeenä toimii kirja ja lämpimänä juoma kaakao, koska yksinkertaisesti en tykkää yhtään teen tai kahvin mausta. Taitaa olla se kofeiini, joka tekee molemmista ällöttävän makuisia. Lämpimällä kaakaolla pärjää tosi hyvin!


PHOTOS FROM PINTEREST

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti