torstai 25. elokuuta 2016

HIGHLIGHT & CONTOUR

Tänään teille ilmottautuu yksi NYX -merkkiin hurahtanut tyttö! Ensi tuli käyttöön NYX soft matte lip cream :it, jotka osoittautuivat älyttömän hyviksi tuotteiksi. Viikko sitten tuli käytyä kaupungin Sokoksella, josta mukaan tarttui NYX Highlight & Contour Pro Palettetti. Tänään vähän testaillaan sitä! 

HIGHLIGHT & CONTOURHIGHLIGHT & CONTOUR

 Kyseisestä paletista on hypetetty jo viime keväästä asti ja en yhtään ihmettele miksi. Itsekkin himoitsin tuota palettia tuolloin, mutta se oli loppu monesta paikkaa, joten päätin jättää asian myöhemmäksi. Viikko sitten löysin tämän kaunokaisen kaupungin Sokokselta ja vielä alennettuun hintaan. Aika täydellinen diili!

HIGHLIGHT & CONTOUR

Itse en ole asiantuntia meikkejä kohtaan, mutta yllätyin silti nappien pigmenttipitoisuudesta. Yhdellä hipaisulla väriä on jo tarpeeksi siveltimessä ja väri irtoaa nätisti, eikä pöllyä ympäriinsä. Napakymppi NYXiltä! 

Paletin yläriviltä (keskeltä) löytyy kaksi normaalia puuteria, neutraali Soft light ja kellertävä Cream.  Reunoilta löytyy kaksi helmiäistä korostus väriä, kylmempi Ice queen ja lämpimämpi Nectar. Alariviltä löytyy kaksi varjostus väriä, vaaleampi Sculpt ja tumma Hollow. Ja myös kaksi aurinkopuuteria, eniten oransiin taittava Tan ja neutraali ruskea Toffee. 

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen totesin, että paletti on toimiva kokonaisuus hyvällä laadulla ja hinnalla. Paletista löytyi jo kaksi ehdotonta lemppari sävyä: Ice queen ja Sculpt. Uskon, että nuo saattavat päästä omaan arkimeikkiini, jos aamuisin on tarpeeksi aikaa! :-)

HIGHLIGHT & CONTOUR

13 kommenttia:

  1. Vähän kiva kun löysit alessa! Itekkin tykkään kyseisestä setistä tosi paljon ja hinta laatu suhde on kohdillaan

    http://gotlostinadream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. tää on kyllä aivan ihana tuote! :) mäkin ostin tämän muutama viikko sitten, ja siitä asti tämä on ollut ahkerassa käytössä. oikein toimiva ja tehokas, itsekin huomioin hyvän pigmenttisyyden. tosi kivan ja kattavan postauksen olet tehnyt tuotteesta! :)

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Siis mäkin rakastan ihan älyttömästi Nyxiä! Ja itsekin oon kyseistä palettia himoinnut jo vaikka kuinka pitkään ja lopulta sain sen alennuksesta 16 eurolla :D En oo vielä pakettia avannut mutta hyvältä vaikuttaa tän sun postauksen perusteella! Kiva blogi, liityin. :)

    Käy kurkkaan mun ja neljän hyvän ystävän kuvapainoitteinen lifestyleblogi! Siellä on asiaa vaikka mistä, mm. meikeistä, matkustelusta ja reseptejäkin löytyy :) tanjinn.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, toinenkin Nyxin rakastaja! Kannattaa avata pakettia ja ryhtyä kokeilemaan, mutta ihanaa, kun liityit blogini lukijaksi! :-)

      Poista
  4. Värit x% näÄä mun sumopainityreenilaukusta löÖCytyy, mut varas vieny ne on! Varsasta vain, VAIN...mut et tee sitä,

    Ain! :(

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus! Tosta paletista löytyy kyllä hyvät sävyt :-) näyttää siltä, että saattaisivat sopia myös omalle iholle!

    http://avaruhin.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että tuosta paletista löytyy kaikkille ihoille sopiva sävy! :-)

      Poista
  6. Täältä tulee viitaten toinen henkilö, joka on hurahtanut NYX:in meikkeihin. Olin jo pidemmän aikaa havitellut matta huulipunia ja toissa viime viikolla paikkakuntani Emotioniin tuli NYX:in meikkivalikoima, ostin ihan randomilla muutaman värin ja rakastuin niihin heti! Nyt olen kerännyt jo highlitereista lähtien kaikkea NYX:in meikkejä ja todella hyvään hintaan. Sinun postaus oli todella mukava ja ihanat noi kuvat!

    Jos sua kiinnostaa minun NYX postaus löydät sen osoitteesta
    www.believemydestiny.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatua hyvään hintaan, kelpaa kaikille! Ihana, kun pidit postauksesta <3

      Poista
  7. Ihana blogi! Liityin lukijaksi ❤

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kivaa, kun tykkäsit ja liityit lukijaksi! :-)

      Poista
  8. Itse omistan ton saman paletin, ja pakko myös todeta että se on ihan korvaamaton!

    http://iinaemiliasd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Samaa mieltä, ihan täydellinen!

    VastaaPoista